ŽUPNIJA SVETEGA PETRA
GORNJA RADGONA

TEDENSKA OZNANILA    

ZAČETNA STRAN

9. december: 2. ADVENTNA NEDELJA 

Pred nami je drugi adventni teden. Po zelo neodzivnem prvem tednu danes še glasneje odmeva Janezov glas vpijočega v puščavi (gluhim?): spoved že med tednom, svitnice, družinska molitev… Jezus je pred vrati našega srca in trka, kot sta trkala Jožef in Marija na vrata betlehemskih prebivalcev…  

Spoved starejših in bolnih na domu bomo začeli ta teden po sledečem sporedu (razpored je na oglasni deski, svojce po potrebi prijavite):

Ponedeljek – Ptujska cesta, Orehovci, Orehovski Vrh, Stavešinci, Stavešinski Vrh, Ivanjševci, Ivanjševski Vrh, Rodmošci, Zbigovci, Police, Aženci in Lastomerci.

Torek – Črešnjevci, Hercegovščak, Norički Vrh in Mele

Četrtek – Lomanoše, Plitvički Vrh in Spodnja Ščavnica

 

V soboto zvečer in v nedeljo bo prišel pomagat spovedovat pater Stane Bešter iz Kančevec. Izkoristimo to priložnost, ko bosta ves čas na voljo dva spovednika!

Duhovna obnova za župnijske sodelavce in ostale vernike bo v torek zvečer, 18. decembra, v Trstenjakovem domu.

Starši 1. in 2. razreda vključeni v Družinsko katehezo ne pozabimo na decembrsko srečanje v torek zvečer! Obenem pohvala staršem 4. in 7. razreda za lep obisk na srečanju staršev minuli ponedeljek!

Hvala za vsak Vaš dar za Karitas – venčki in vrečke za darove so še zadaj…

V zakristiji že lahko dobite nove Stopinje, pa tudi Pratika in Marijanski koledar se še najde…Voščilnice so izdelali pri Karitasu in jih najdete pri vhodu.