ŽUPNIJA SVETEGA PETRA
GORNJA RADGONA

TEDENSKA OZNANILA    

ZAČETNA STRAN

24. september: 25. NEDELJA MED LETOM - SLOMŠKOVA

Danes je Slomškova nedelja. Slomškova proslava  bo danes popoldan pri škofijski gimnaziji na Vrbanski cesti v Mariboru.  

Prihodnjo nedeljo bo rožnovenska nedelja. Popoldan ob 14. uri bo župnijsko srečanje rož ŽRV: najprej bo  molitvena ura za duhovne poklice in nato maša za žive in + člane molitvenih skupin. Voditeljice in voditelje prosim, da še Vi povabite v svojih rožah in če je potrebno tudi pomagate pripeljati  na srečanje!

V petek zvečer po maši bo seja ŽPS in GS.

Kip fatimske Marije bo romal po družinah še do 14. oktobra. Od prihodnje nedelje dalje sta še oba tedna nezasedena in se družine lahko prijavite za Marijin obisk.

Urnik  maš v župnijski cerkvi: samo prihodnjo nedeljo bodo maše po sedanjem urniku. (Maša bo v nedeljo rudi popoldan ob 14. uri z molitveno uro. Maša bo za žive in + člane ŽRV).   Po 1. oktobru bodo večerne maše med tednom ob 18. uri.

Odrasli, ki še nimate osnovnih zakramentov (krst, obhajilo, birma) ste vabljeni na katehumenat oz. pripravo na prejem teh zakramentov. Začetek priprave bo v ponedeljek, 2. Oktobra v veroučnih prostorih v Murski Soboti. Prijavite se lahko tudi v naši župnijski pisarni. 

V petek bo obletnica smrti dr. Antona Trstenjaka, zato bomo v  nedeljo po pozni maši  na njegovem in Puncerjevem grobu ob bližnjem godu ob kratki pobožnosti prižgali sveče.

Prihodnja nedelja bo kvatrna, zato bodo vsi darovi od nabirk namenjeni bogoslovju!

Nov razpored za bralce Božje besede najdete na običajnem mestu! Vse bralce prosim, da se držite razporeda ali si poiščete nadomestilo, če sami ne morete priti.  Pri tem ne pozabimo: z branjem oznanjamo Božjo besedo!!!

Osmrtnica: minuli teden smo se poslovili od + Franca Vajzmana. Gospod, daj mu večni mir in pokoj!