ŽUPNIJA SVETEGA PETRA
GORNJA RADGONA

TEDENSKA OZNANILA v letu 2019

ZAČETNA STRAN

20.oktober: 29. NEDELJA MED LETOM

V tem  tednu  bomo pri rožnem vencu molili za duhovnike in nove duhovniške poklice.

Pred praznikom Vseh svetih lahko opravimo sveto spoved že med tednom pol ure pred mašami. Potrudimo se, da vsaj mi ne bomo napačno imenovali tega praznika, ki nikakor ni Dan mrtvih. Že v necerkvenih koledarjih je napisano Dan spomina na mrtve, ne več Dan mrtvih, za nas pa je to Praznik vseh svetih!

 Prihodnjo nedeljo bo maša na Spodnji Ščavnici zaradi srečanja starejših  že ob 9.30! Maševal bo dr. Jože Bajzek iz Veržeja.

Skavti bodo zbirali star papir prihodnjo soboto med 9. in 12. uro pri transformatorski postaji. Prosijo, da ne bi prinašali kartonov!

Srečanje zakonskih jubilantov bo v nedeljo, 10. novembra pri pozni sveti maši. Vabila s prijavnico najdete v škatli pri izhodu. Prijavite se do srede, 6. novembra!

Hvala vsem za vse darove na današnjo misijonsko nedeljo, tako za tiste pri maši in tudi tiste, ki jih boste darovali na misijonski tržnici po maši pred cerkvijo! Hvala mladim, otrokom in birmancem, ter vsem starejšim, ki ste priskočili na pomoč otrokom z delom in darovi, da bo tržnica uspela! Danes popoldan ob treh bo še vseslovenska misijonska proslava z udeležbo nekaterih misijonarjev v Murski Soboti. Prdimo…

Začenjamo z srečanji za starše veroučencev v novem veroučnem letu: v ponedeljek zvečer pri maši za birmance iz devetega razreda, v četrtek zvečer ob petih pa za bodoče birmance iz 8. razreda. Starši, pokažite, da vam je mar za versko vzgojo vaših otrok!

Veroučenci druge in tretje triade bodo ta teden imeli pri verouku spoved!

Osmrtnica:   Minuli teden smo se poslovili od Fras Rudolfa iz Črešnjevec. Gospod, daj mu večni pokoj!