ŽUPNIJA SVETEGA PETRA
GORNJA RADGONA

TEDENSKA OZNANILA    

ZAČETNA STRAN

19. november: 33. NEDELJA MED LETOM

Teden, ki je pred nami bo teden zaporov, temu bo sledil teden Karitas. Oba nas vabita k človekoljubju in konkretni pomoči sočloveku: duhovni in materialni.

Dobrodelni koncert naše Župnijske karitas Vsakdo mora imeti prijatelja bo prihodnji  petek, 24. novembra. Glavni gost koncerta bo ansambel Opoj, sodelovali pa bodo še Sončni žarki in Biseri.  Vstopnice  lahko že dobite pri karitasovih sodelavkah in sodelavcih in tudi v župnišču in zakristiji.

V sredo bo god svete Cecilije, zavetnice cerkvenih pevcev in glasbe. Kakor vsako leto ob tem času bo prihodnjo nedeljo pri vseh mašah darovanje za naša organista in pevovodji. Toplo priporočam! Še vedno pa velja vabilo za  tiste, ki radi pojete, da se pridružite kateremu od naših treh zborov: Sončim žarkom, Biserom ali odraslemu mešanemu zboru!

Srečanje za starše veroučencev 5. razreda bo jutri (v ponedeljek) dopoldan ob 10. uri ali  zvečer po maši v  Trstenjakovem domu. Birmanci pa bodo imeli v soboto duhovno obnovo. Začnemo ob 10. uri in končamo z mašo ob 15. uri v kapeli Matere Terezije v Trstenjakovem domu. K maši ste vabljeni tudi starši!

Novembrski sestanek za sodelavke in sodelavce Karitas  bo v ponedeljek zvečer po maši

Zahvala: Najlepša hvala vsem, ki ste v četrtek pomagali očistiti cerkveni breg in Janezu Novaku za odvoz listja! Bog povrni!

Osmrtnica: minuli teden smo se na našem pokopališču poslovili od + Elizabete Tomažič iz G. Radgone. Gospod, daj ji večni pokoj!